Jarní poslové jsou tady, nezastaví je hraniční kontroly

Kategorie
 
 
 
 
 

Jarní poslové jsou tady, nezastaví je hraniční kontroly

Nepotřebují ani stavební povolení na své příbytky :) Těšíme se, že přicházejí zpět, ale chceme jim vyčlenit místo, kam si domeček postaví a kde nemohou.

Hroty proti vtáctvu a lastovičkám

Díky našemu e-shopu máte vybraný hrotový systém u sebe již na druhý pracovní den. Více o této problematice se dočtete v našem "poradci" JAK PROTI Vlaštovkám "

Z naší zkušenosti, stejně jako ze zkušeností stovek našich zákazníků, hroty proti ptactvu účinně brání stavbě vlaštovčích hnízd a zahnízdění jiných druhů ptáků (holubů apod.).

I v tomto období pracujeme v plném režimu a jsme Vám k dispozici prostřednictvím online chatu, mailů a samozřejmě jsme dostupní i na telefonických kontaktech uvedených na stránce. Dodržujeme všechny hygienické doporučení a stejně přistupujeme k balení zásilek, které Vám posíláme.

Z naší zkušenosti hroty proti ptactvu účinně brání stavbě vlaštovčích hnízd a zahnízdění jiných druhů ptáků (holubů apod.).

Ochraňují podstropové místa, fasády, římsy a okna. Je to jediné trvalé řešení (samozřejmě nic není 100% ale tato mechanická zábrana se na základě zpětné vazby od našich zákazníků osvědčila nejvíce) s jednoduchým modulárním systémem a se snadnou montáží.

Jednotlivé typy zábran se liší zejména hustotou hrotů a také jejich ochranou šířkou / výškou. V některých případech postačí a pomůže i základní typ Hrot typ K-1.

hroty proti vtakom K1

Hlavně v podhledech však doporučujeme hroty s vyšší hustotou hrotů na modulu a hlavně většími ochranou šířkou, kde mezi nejoblíbenější typy patří Hrot typ K-3 nebo Hrot typ K-5

hroty proti holubom K3

 

případně nejkvalitnější Hrot typ K-5R

V naší nabídce naleznete i speciální žlabové hroty s vyosením do strany TYP K-2R

hroty proti vtakom K5

K tomuto modulu nabízíme i montážní příslušenství, svorky, pomocí kterých hroty upevníte ve žlabech.

V pohodlí domova si prolistujte naši nabídku, všechny modely hrotů jsou aktuálně skladem a jsme pravidelně zásobování. Odesílání zboží probíhá stále ve standardních termínech a tedy doručení v další pracovní den, vzhledem k bezpečnostním opatřením přepravců však doporučujeme platbu předem (převod na účet, online platba kartou), kdy Vám kurýr zásilku pouze položí před dveře a minimalizujete oboustranně osobní kontakt.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze