Kategorie
 
 
 
 
 

Skryté zárubně a dveře až po strop?

Oslovilo Vás elegantní řešení dveří se skrytou zárubní a možnost provedení dveří bez horního nadpraží "až poskryté zárubně výška 3500mm strop"? Přesně tento účel splňují dveře do výšky až 3500mm.

skryté zárubne výška 3500mm

 

 

Vzhledem k tomu že skrytá zárubeň musí být osazena před dokončením interiéru (ještě před omítáním / tapetováním), znamená to že musí být plánováno ještě v rané fázi architektonického návrhu.

skryté zárubne výška po strop

 

 

 

Na druhou stranu samotný výběr dveří můžete řešit později, a doladit ho se stěnou, namalovat, omítnout případě otapetovat. Novinkou jsou stejně dveře z garantovanou zvukovou neprůzvučností až Rw = 37dB.


Dveře lze otevírat i reverzně t.z. "Do zárubně" jako tlačné dveře.

 

 

 

 

 

Vhodné je při tomto řešení myslet i na soklové lišty, kde není vhodné používat klasické olištování, které přesahuje přes zeď a zamezuje úplnému otevření dveří se skrytou zárubní.

Velmi elegantní je řešení zapuštěné soklové lišty, což je montážní jednoduchý systém dosažen pomocí hliníkového nosného profilu, který je možné použít na zdivo a stejně na SDK příčky.

 

 

 

Při tomto řešení vzniká estetická čistota v moderním interiérovém designu.

zapustené soklové lišty

 

 

 

 

 

 

 

Více informací Vám rádi poskytneme u nás ve vzorkové prodejně Interierdvere, s.r.o., nebo nás kontaktujte  mailem info@dvereprofi.cz a vypracujeme Vám individuální cenovou nabídku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze