Kategorie
 
 
 
 
 

Pivotové dveře jako řešení při extra širokém průchodu

Otočné pivotové dveře se používají často na veřejných prostranstvích, v barech, klubech a restauracích. Pivotové kování umožňuje hlavně při větším rozměru dveřního křídla, a větším průchozím otvoru ušetření prostoru, které zabere dveřní křídlo.  pivotové dvere

Hlavní benefity PIVOT dveří

  •      možnost extra velkého dveřního otvoru, velký průchozí prostor
  •      různá povrchová provedení
  •      není nutný zásah do podlahy

 

 

 

 

 

 

 

Další výhodou pivotových dveří je maximálně využít celou šířku dveřního otvoru, dokonce prosvětlit interiér a přinést do prostoru opravdu elegantní luxusní prvek.

 

 

 

 

 

 

Pivotové dveře mohou být zhotoveny v různých provedeních, přírodních dýhách, ve skelném provedení a také v laminátu. Případně mohou být sladěny stejným nátěrem se stěnou na které jsou umístěny. Provedení dveřního křídla se dělí na dveře plné rámové případně prosklené.

Z několika kusů pivotových dveří umíte vytvořit efektivní a flexibilní stěnu.

pivotové dvere

 

 

Cena otočně-posuvných dveří je o pár stovek eur vyšší než otočných dveří a liší se podle materiálu, kolekce a modelu. Dodatečné náklady by měly být považovány za investici, protože otočné posuvné dveře mohou skutečně zjednodušit život v domácnosti nebo na veřejném místě. Jedním z velkých plusů otočně-posuvných dveří je jejich snadnější použití pro osoby s tělesnými potížemi nebo vozíčkáře. Díky tomu jsou ideální do veřejných prostor, kde je nezbytné překonat architektonické bariéry a zaručit dostupnost pro každého.

 

 

 

Pro vypracování individuální nabídky pošlete klidně na náš mail bližší specifikaci ... ZDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze