Kategorie
 
 
 
 
 

Péče o dřevená okna a ošetrovací sada Sikkens

Péče o dřevěná okna Pokud máte dřevěná okna od kvalitního výrobce, s kvalitní povrchovou úpravou, vydrží Vám jistě dlouho bez jakéhokoliv zásahu. Při moderních kvalitních nátěrech již neplatí že nátěr okna musíte obnovovat každých 5-6 let. Samozřejmě to chce se o okna starat, a to že ta "péče" není nic zatěžující Vám poradíme v tomto článku.

osetrovacia sada sikkens

Výrobcem bude poskytnuta delší kvalitních povrchových nátěrů, který poskytují prodlouženou záruku na své produkty (5-6 let a více) vědí jak je důležité obnovit vrchní ochrannou vrstvu laku, kterou UV záření postupně degraduje. Existují jednoduché emulze, které působí jako mléko, které se jednoduše aplikují nanesením na hadřík a rozetřením po okenním rámu (nejvhodnější spojit s jarním / podzimním mytím oken). Časově to zabere chvilku a obnovením vrstvy laku, získají okna lesk, a trvanlivou ochranu. My doporučujeme ošetřovací sadu Sikkens. Doporučuji před použitím vyzkoušet v rohu / na kraji Vašeho okna hadříkem nanést malé množství přípravku, abyste předešli případné reakci, pokud nevíte zda je daná ošetřovací sada vhodná na Váš nátěr. Hlavně v případě že máte odlišného dodavatele vrchního nátěru jako je Sikkens Pravidelná a šetrná péče o okna osvěžuje jejich lesk a obnovuje odolnost oken proti povětrnostním vlivům (hlavně degradaci laku UV zářením). Pravidelné používání (2x ročně) výrazně prodlužuje životnost oken.

Výrobci kvalitních povrchových nátěrů, který poskytují prodlouženou záruku na své produkty (5-6 let a více) vědí jak je důležité obnovit vrchní ochrannou vrstvu laku, kterou UV záření postupně degraduje. Existují jednoduché emulze, které působí jako mléko, které se jednoduše aplikují nanesením na hadřík a rozetřením po okenním rámu (nejvhodnější spojit s jarním / podzimním mytím oken). Časově to zabere chvilku a obnovením vrstvy laku, získají okna lesk, a trvanlivou ochranu.

My doporučujeme ošetřovací sadu Sikkens.

Doporučuji před použitím vyzkoušet v rohu / na kraji Vašeho okna hadříkem nanést malé množství přípravku, abyste předešli případné reakci, pokud nevíte zda je daná ošetřovací sada vhodná na Váš nátěr. Hlavně v případě že máte odlišného dodavatele vrchního nátěru jako je Sikkens

Pravidelná a šetrná péče o okna osvěžuje jejich lesk a obnovuje odolnost oken proti povětrnostním vlivům (hlavně degradaci laku UV zářením). Pravidelné používání (2x ročně) výrazně prodlužuje životnost oken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze