Kategorie
 
 
 
 
 

Krbové nářadí a péče o krbové vložky

Péče o krby, co přesně k tomu potřebujeme ..... krbové nářadí?

Pro ty z Vás, který si rádi teplem z přirozeného ohně zútulní domov a líbí se jim večerní pohled do krbové nerezový koš na dřevovložky a praskajícího plamene, doporučujeme obstarat si krbové príslušenstvo.Hlavným důvodem je bezstarostné užívání příjemného tepla z krbové vložky. Doporučujeme zvolit si esteticky vhodné krbové nářadí, které bude estetickým doplňkem Vašeho domu a vkusně doplní prostor u krbu.

V estetickém stojanu jsou standardně komplety: pohrabáč, smetáček, lopatka, případně kleště, v různých povrchových provedeních, např. antracit, nerez, mosazné a kované nářadí.Krbové nářadí černé stojan smetáček pohrabáč

Vhodným a potřebným doplňkem je koš na dřevo, buď v klasickém proutěném provedení případně nerezové koše na dřevo, které vkusně doplní moderně zařízený interiér.

Důležitým a nutným doplňkem jsou krbové vysavače popela , které Vám výrazně usnadní čištění krbového prostoru a jeho údržbu.

 Na zapalování ohně máme dmychadla a žháři, díky kterým bude rozdělání ohně pro Vás hračkou.

Rychlé dodací lhůty, několik modelů se slevou -15% a široký sortiment kvalitního nářadí najdete na naši stránce https://www.interierdvere.sk/krbove-naradie/

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze